Notice: Use of undefined constant E_DEPRECATED - assumed 'E_DEPRECATED' in /home/autofer/public_html/config.php on line 3
Rudazatok | AUTOFER ZRT. - Autofer Zrt. - Szeged - Felépítmény gyártás - Acélszerkezet - Forgácsolóüzem

Rudazatok

Komplett rudazatok széles méret- és típusválasztékát kínáljuk első sorban Ikarus buszokhoz, de más haszongépjárművekben is megtalálhatóak ezek a termékek (Rába, Renault, Mercedes, Iveco, Liaz stb).

A kormány- és tolórudak precíziós, nagy szilárdságú acélcsőből készülnek, hajlított, egyenes, vagy griffolt kialakításban. Alapozó festékkel kezelten, vagy színre fújt felülettel szállítjuk. A rudazatok mindkét oldalon menetes, vagy menetes-roppantott (fix) véggel készülnek. Szorítóbilinccsel, biztosító lemezzel, vagy önbiztosító anyával, vízzáró betételemmel, szükség esetén szállításvédő haranggal kerülnek a vevőinkhez. Minta vagy a rajzdokumentáció alapján speciális, egyedi kiviteleket is gyártunk.

A lengőkarok nagy szilárdságú precíziós acélcsőből és kovácsolt előgyártmányból kialakított lengőkarfejből készülnek. Ezek a termékek mindenféle gépjárműhöz és buszhoz legyárthatók.

Festett vagy kromátozott kivitelben forgalmazzuk a lengőkarok széles méretválasztékát. A fejeket két csavaros szorítóbilinccsel, nagy szilárdságú kötőelemekkel rögzítjük a csőben. Az anya biztosítását biztosító lemezzel, vagy önzáró anya alkalmazásával oldjuk meg.

Kívánságára a szilent blokkot külön is forgalmazzuk. A tökéletes kivitelezés időtállóságot biztosít termékeinknek. Mintadarab vagy műszaki rajz alapján vállaljuk más típusú haszongépjárművek lengőkarjainak a legyártását is. A tökéletes kivitelezés időtállóságot biztosít termékeinknek. Mintadarab vagy műszaki rajz alapján vállaljuk más típusú haszongépjárművek lengőkarjainak a legyártását is.

6725 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 13.
Tel.: +36 (62) 466-180 Fax.: +36 (62) 472-458 E-mail: autofer@autofer.hu
Forgácsoló üzem: Szabó Mihály
+3630 / 219-2880
Felépítmény, acélszerkezet: Welsz Károly
+3630 / 938-7568
Copyright © 2013. Autofer Kft. I Oldaltérkép - Adatvédelem
Készítette: