Notice: Use of undefined constant E_DEPRECATED - assumed 'E_DEPRECATED' in /home/autofer/public_html/config.php on line 3
Minőségirányítás | AUTOFER ZRT. - Autofer Zrt. - Szeged - Felépítmény gyártás - Acélszerkezet - Forgácsolóüzem

MinőségirányításMi, az Autofer Zrt.-nél kötelezettséget vállalunk a jogszabályok és a külső-belső szabályozók betartására. Erre azért van szükség, mert partnereink tartós bizalmának elnyerésének és  a versenyképességünk megőrzésének előfeltétele a folyamatos fejlődés.

Éppen ezért, az általunk gyártott termékek műszaki és minőségi paraméterei állandó fejlesztésének, munkatársaink folyamatos képzésének megbízható alapot kell jelenteniük a megrendelői igények és elvárások megfelelő teljesítéséhez.

Minőségirányítási rendszerünket az MSZ EN ISO 9001:2009 szabványnak megfelelően alakítottuk ki, illetve folyamatosan továbbfejlesztjük.

Vevőink elégedettsége a munkánk mércéje, melyet munkafolyamataink és szolgáltatásaink folyamatos figyelemmel kísérésével kívánunk egyre magasabb szintre emelni.

A minőségorientált gondolkodásmód és munkavégzés erősítését, ellenőrzését és a rendszeres minőségügyi képzést kiemelten fontos vezetői feladatként kezeljük, minden munkatársunk felelős az általa végzett munka minőségéért, a hibák észlelése helyett a megelőzés fontosságát tudatosítjuk.

6725 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 13.
Tel.: +36 (62) 466-180 Fax.: +36 (62) 472-458 E-mail: autofer@autofer.hu
Forgácsoló üzem: Szabó Mihály
+3630 / 219-2880
Felépítmény, acélszerkezet: Welsz Károly
+3630 / 938-7568
Copyright © 2013. Autofer Kft. I Oldaltérkép - Adatvédelem
Készítette: