Notice: Use of undefined constant E_DEPRECATED - assumed 'E_DEPRECATED' in /home/autofer/public_html/config.php on line 3
Gömbcsuklók | AUTOFER ZRT. - Autofer Zrt. - Szeged - Felépítmény gyártás - Acélszerkezet - Forgácsolóüzem

Gömbcsuklók

Termékválasztékunkban a gömbcsuklók széles funkcionális és méretválasztékát megtalálja. Kormány, nyomtáv és stabilizátor csuklókon kívül a ZF váltók rudazati csuklóit, valamint ajtónyitó csuklókat is gyártunk precíz kivitelben. Termékeink kovácsolt előgyártmányból készülnek. Felületkezelt kivitelben, rendelési mennyiségtől függően akár raktárról is szállítjuk.

A legkülönfélébb haszongépjárművek csuklói is megtalálhatók a termékválasztékunkban. Ezek a gömbcsuklók javítókészlettel felújítható, vagy ún. élettartam kenésű kivitelben készülnek, gondosan bevizsgált, minőségi kovácsolt előgyártmányból. A ház és a csapszeg mindendarabos repedésvizsgálaton esik át. A menetes végek kiképzése úgy a csapszegen, mint a házon menetmángorlással történik.

A haszongépjárművek széles típusválasztékához kínáljuk gömbcsuklóinkat. Tehergépjármű és autóbusz alkatrészeken kívül targonca gömbcsuklókat is gyártunk Toyota, Komatsu, Desta és Record típusokhoz. Egyedi igénye esetén is keresse munkatársunkat.

6725 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 13.
Tel.: +36 (62) 466-180 Fax.: +36 (62) 472-458 E-mail: autofer@autofer.hu
Forgácsoló üzem: Szabó Mihály
+3630 / 219-2880
Felépítmény, acélszerkezet: Welsz Károly
+3630 / 938-7568
Copyright © 2013. Autofer Kft. I Oldaltérkép - Adatvédelem
Készítette: