Notice: Use of undefined constant E_DEPRECATED - assumed 'E_DEPRECATED' in /home/autofer/public_html/config.php on line 3
Forgácsolóüzem, alkatrészgyártás | AUTOFER ZRT. - Autofer Zrt. - Szeged - Felépítmény gyártás - Acélszerkezet - Forgácsolóüzem

Forgácsolóüzem, alkatrészgyártás

Üzemünk több évtizedes tapasztalatot szerzett a legkülönfélébb haszonjárművek forgalombiztonsági termékeinek gyártásában. Első beszállítói referenciával rendelkezünk számos hazai és külföldi vállalatnál.

Termékeink a világ jónéhány országába eljutottak és szélsőséges üzemeltetési körülmények között is kiállták a próbát. Pótalkatrészeinkkel futnak még a Mercedes, Volvó, DAF, MAN, Liaz, Renault, Iveco járművei is, hogy csak néhányat ragadjunk ki a sok közül.

Igény esetén bármilyen alkatrész gyártását vállaljuk.

Külön rendelet szabályozza a minősítésre kötelezett termékek körét. Ezeket a termékeket autóipari minősítő intézetekben bevizsgáltattuk, és az általuk kiadott "H" engedéllyel forgalmazzuk.

Járműalkatrészeink kiváló minőségét technológiánk és minőségbiztosítási rendszerünk garantálja. Ha termékválasztékunkban nem találja meg a keresett alkatrészt, keresse üzemünket, szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.

Kérjük válasszon termék kategóriát a bal oldali menüből.

6725 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 13.
Tel.: +36 (62) 466-180 Fax.: +36 (62) 472-458 E-mail: autofer@autofer.hu
Forgácsoló üzem: Szabó Mihály
+3630 / 219-2880
Felépítmény, acélszerkezet: Welsz Károly
+3630 / 938-7568
Copyright © 2013. Autofer Kft. I Oldaltérkép - Adatvédelem
Készítette: