Notice: Use of undefined constant E_DEPRECATED - assumed 'E_DEPRECATED' in /home/autofer/public_html/config.php on line 3
Élőállat-szállító | AUTOFER ZRT. - Autofer Zrt. - Szeged - Felépítmény gyártás - Acélszerkezet - Forgácsolóüzem

Élőállat-szállító

15 db egyedi baromfiszállító pótkocsis felépítmény konténeres szállításra a Hungerit Zrt. számára.

A homlok- és a hátfalon szabályozható levegőmennyiség a szellőzésre.Hőszigetelt, kiemelhető tető a targoncás rakodás érdekében. A felépítmény acélszerkezete horganyzott. Alacsonyabb hőmérséklet esetére elhúzható ponyvával ellátott.

Háromszintes hidraulikus munkahengerrel működtetett felépítmény. A szintek pozícionálását automata reteszelő-mechanizmus végzi. Acél vázszerkezetű felépítmény alumínium oldalfal elemekkel van ellátva, melyeken három sor lenyitható szellőzőablak van kialakítva. A mozgószintek oldalfal nélküliek, padlószerkezetük alumínium kivitelű. A felépítmény hátfalán rámpaütköző van elhelyezve, a be- és kihajtást elhúzható ajtó teszi lehetővé. A felépítményen három szint esetén szállítható vágósúlyú sertések száma 105db.

  

- A félpótkocsi acélszerkezetű hegesztett főtartóból, zártszelvény vázszerkezetből, oszlopokból áll. A rakodószintek alumínium padozatúak. A szintek mozgatását hidraulikus munkahengerek teszik lehetővé. A rakterületek hosszirányban háromfelé oszthatóak. Az oldalfalak a szintek rögzítési helyzeteiben zártak, a köztes részeken lenyitható kivitelűek a szellőzés biztosítása érdekében. A tetőszerkezet hőszigetelt panelből készült. A felépítményen 200db vágósertés szállítható három szint esetén. A homlokfalra szerelt tartályokból lett megteremtve a felépítményben elhelyezett itatófejek vízellátása, ezzel a menetközbeni itatás lehetősége.

   

  

 

Egyszintes állatszállító felépítmény horganyzott acél vázszerkezettel, acél oldalfalakkal. A felépítményt takaróponyva borítja, mely feltekerésének mértékével és feltekert helyzetben rögzítésével szabályozható a szellőzés. A felépítményen szállítható „szabványos” méretű sertések száma 50db. Nagytestű állatok szállításához (marha, ló) a vázszerkezethez lekötő gyűrűk vannak hegesztve.


Egyszintes élőállat-szállító szerelvény. A felépítmény jellemzői az alumínium szerkezetű oldalfalak, melyek felett lenyitható szellőzőajtók kaptak helyet. A rakterületet hőszigetelt tető borítja. A hátfal egyrészt oldalra nyitható kivitelű hátsó ajtóként, másrészt lehajtva felhajtórámpaként működik.
 Komplex nagy teherbírású felépítmény. Ez a felépítmény elsősorban sertések és nagytestű állatok, valamint ezen túlmenően raklapos és nem raklapos darabáru szállítására kialakított konstrukció. A lenyitható oldalfalak felett rácsos szerkezetű felső szegmens található. A jármű nyitott rakterületű kivitelből lett átalakítva, mely átalakítási engedéllyel lett megvalósítva.Kétszintes állatszállító felépítmény, melynél kötélpálya felel a szintek mozgatásáért. A szintet a szállítási helyzetben menetes orsó becsavarásával lehet rögzíteni. Az oldalfalak fix rendszerűek, vízzáró kialakítással, melyek felett az oldalelemek rácsos szerkezetűek.

 


  

6725 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 13.
Tel.: +36 (62) 466-180 Fax.: +36 (62) 472-458 E-mail: autofer@autofer.hu
Forgácsoló üzem: Szabó Mihály
+3630 / 219-2880
Felépítmény, acélszerkezet: Welsz Károly
+3630 / 938-7568
Copyright © 2013. Autofer Kft. I Oldaltérkép - Adatvédelem
Készítette: